Гришо: Благодаря на феновете, преживях хубави мигове



27-04-2014 17:40 | Станко Димов

Григор Димитров получи трофея си от турнира в Букурещ от легендите на румънския спорт - бившият тенисист Илие Настасе и невероятната гимнастичка Надя Команечи.

Гришо получи и чек за 77 315 евро. След това хасковлията благодари на организаторите, на семейството си, треньора си Роджър Рашид и на българските фенове по трибуните на корта.

„Какво да кажа? Благодаря, на всички! Лукаш, съжалявам, че загуби. Благодаря за големия мач. Благодаря на семейството ми и моя треньор. Благодаря, че има толкова много български флагове на трибуните.

Надявам се, че догодина ще се върна в Букурещ и да повторя хубавите мигове, които преживях сега", заяви Димитров по време на церемонията, след което вдигна трофея.

"В течение на турнира подобрих играта си, в началото не бях доволен от представянето си. Знаех, че трябва да играя по-добре във финала. Лукаш е добър играч и прави много печеливши удари. Беше чест за мен да играя пред легенди като Илие Настасе," допълни Гришо.

"Григор бе невероятен днес. Играх добре днес, но той имаше отговор за всичко и просто бе по-добър. Сигурен съм, че той скоро ще е в топ 10," коментира финалистът Росол.

РАЗВИТИЕТО НА ФИНАЛА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

СНИМКИ ОТ ФИНАЛА ВИЖТЕ ТУК

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини