Григор с добър старт в Монте Карло след два часа битка



15-04-2014 17:13

Григор Димитров достигна втори кръг на "Мастърс 1000" в Монте Карло. Той надигра на старта испанеца №32 Марсел Гранойерс след 6:2, 4:6, 6:2 за точно два часа битка. Само през 2014-а Гришо няма загуба в откриващия си мач на турнири - 7 поредни победи.

Димитров изигра блестящ първи сет и го спечели за около 30 минути игра. Той реализира пробиви за 4:2 и 6:2.

Втората част бе далеч по-равностойна и почти всеки гейм преминаваше през няколко изравнявания. При резултат 3:3 Димитров допусна необясним срив в представянето си и направи поредица непредизвикани грешки, с което максимално улесни съперника си и той реализира пробив. В крайна сметка Гранойерс затвори тази част с 6:4.

Ибериецът започна по-добре третия сет и се откъсна в резултата след пробив на старта и го затвърди - 2:0. Особено любопитен бе четвъртият гейм при сервис на Гранойерс, който дръпна с 40:0. Той пропусна общо четири геймбола преди да бъде пробит. Това сякаш го пречупи и той по никакъв начин не бе равностоен на българина до края на битката.

Във втори кръг Григор Димитров ще играе със 101-ия в света Алберт Рамос. Димитров води с 2:1 в преките им двубои като само един от тях е на ниво АТР и е от 2012-а.

РАЗВИТИЕТО НА МАЧА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ ВИЖТЕ ТУК!

ПРОГНОЗИРАЙТЕ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ДВУБОИ В МОНТЕ КАРЛО!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини