Скърцане на трибуните уплашило зрителите на мача на Гришо в Акапулко



26-02-2014 22:14

Лека паника настъпи на трибуните по време на мача на Григор Димитров срещу австралиеца Маринко Матошевич от първия кръг на турнира в мексиканския курорт Акапулко, завършил с победа на българина със 7:5, 6:1.

Това съобщи за "24 часа" фотографът Сантяго Чапаро, който е акредитиран на турнира и предостави специално снимки както от инцидента, така и от самия мач.

По време на едно от разиграванията под седалките на една от трибуните се чуло страховито скърцане, разказа Чапаро. Повечето от зрителите наскачали и започнали да оглеждат какво става под краката им. Много хора от публиката дори се изнесли временно, като някои от тях въобще не се върнали да догледат мача.

Мачът Димитров - Матошевич се игра на корт "Грандстенд", който бе ремонтиран заради смяната на червените кортове с твърди. Построена бе временна трибуна с 1200 места, която именно започнала да скърца.

Заради суматохата на трибуната мачът бе спрян за кратко, докато съдията се осведоми какъв е проблемът. Докато има прави зрители, не се играе тенис, гласят правилата в смятания за най-джентълменски спорт.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини