Бушар: С Григор много се забавлявахме (видео)



25-02-2014 20:24

Вчера младата канадска тенисистка Южени Бушар и Григор Димитров участваха в любопитна инициатива предхождаща смесения АТР и WTA турнир в Акапулко. Те играха тенис върху платформа край местния плаж в Тихия океан.

"Беше невероятно преживяване. Прелетяхме с хеликоптер до плажа, а след това с яхта до приготвения корт. Никога досега не бях играла тенис върху вода, така че вече мога да се похваля и с това.

"С Григор направихме няколко точки, но беше доста топло и почти бяхме готови да скочим във водата. Много се забавлявахме - вероятно това е най-добрата инициатива преди турнир, в която съм участвала," сподели Бушар.

"Беше изключително забавно и така успях да не мисля за няколко часа за предстоящия турнир. Радвам се, че работата ми е свързана и с подобни събития. Никога няма да забравя този ден. Двамата с Григор наистина много се веселихме днес," коментира още канадката.

В момента Южени Бушар е най-младата състезателка в топ 30 при жените, а Григор е най-младият в топ 60 на АТР. На Australian Open Бушар игра полуфинал, а Димитров четвъртфинал.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ СНИМКИ!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини