Григор си пожела титлата в Стокхолм (ВИДЕО)



14-10-2013 21:47 | Станко Димов

Григор Димитров ще се опита да сложи край на неприятната серия от 4 последователни загуби, които регистрира през последните седмици. Българинът няма победа в АТР от август в Синсинати, но е твърдо решен това да се промени още тази седмица на турнира в зала в Стокхолм. Условията на игра са до болка познати на Гришо, който миналата зима проведе подготовката си за сезон 2013 именно в шведската столица.

Григор призна, че се надява не само да сложи край на серията от загуби, но и да спечели трофея. Ето какво каза нашето момче в интервю пред местен журналист.

„Винаги е хубаво, когато се завърна тук. Имам страхотни спомени от Стокхолм. Много обичам този турнир, който определено е сред най-добрите през годината. Радвам се, че пак съм в Швеция. Атмосферата е фантастична. Надявам се, че ще се представя силно.

Един от първите ми полуфинали на АТР бе в Швеция, в Бостад, а освен това живях в Стокхолм. Наистина много ми харесва атмосферата. Винаги е удоволствие за мен, когато съм тук. Знаете, че в края на годината надпреварите винаги са трудни, а в тях участват добри играчи. Разбира се всеки е малко изморен. Тази седмица обаче е страхотна възможност да изпробваш силата на психиката си, да поработиш върху играта си и да завършиш годината със стил”.

Гришо не скри надеждите си, че именно в Швеция ще успее да спечели така мечтаната първа АТР титла. „Определено това би означавало много за мен. Много искам да спечеля надпреварата в Швеция. Изключително важно е да останеш концентриран и здрав до края на годината. Надявам се да се представя много добре тук. Титла, спечелена в Стокхолм, би означавала много за ме”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини