Националите стилни на официалната вечеря в Пловдив



04-04-2013 09:46 | Станко Димов

Националните отбор за Купа „Дейвис” на България и Естония бяха приятно изненадани от изисканата обстановка на арт галерия „Филипополис” в Стария град в Пловдив, където се проведе официалната вечеря преди двубоя.

Нашите представители – капитанът Димитър Господинов, Александър Лазов, Димитър Кузманов, Тихомир Грозданов и Валентин Димов бяха изключително стилни в костюмите на „Агресия”.

Българската федерация по тенис беше представена от президента Стефан Цветков, а от гостите присъства вицепрезидентът Алар Хинт. На официалната вечеря присъства и заместник-министърът в Министерството на физическото възпитание и спорта Йордан Йовчев, както и заместник-кметът с ресори "Спорт, младежки дейности и социална политика" в община Пловдив Георги Титюков.

Приветствия към състезателите и главния съдия Андрей Корнилов произнесоха Стефан Цветков и Георги Титюков. Президентът на БФТ пожела успех на отборите и да не вали по време на срещите.

Двубоят за оставане във втора група на Евро-африканската зона на Купа „Дейвис” България – Естония е от 5 до 7 април на кортовете на ТК „Локомотив” в Пловдив. Днес от 12:00 часа се тегли жребият за реда на двубоите. Първият мач е в петък от 12:30, а входът за зрители е свободен.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини