Григор Димитров призна: Очаквах много повече



06-02-2013 08:15 | Николай Драганов

Григор Димитров приключи рано участието си на турнира в Загреб след поражение от представителя на домакините Иво Карлович след 6:7(3), 6:7(3) още в първи кръг вчера.

 

Победата дойде след като в целия двубой не се стигна до нито една точка за пробив. Двамата сервираха на високо ниво, но в особена степен това важи за 208-сантиметровия гигант от Хърватия.

 

След двубоя Гришо призна, че е знаел какво да очаква, но се е надявал на далеч по-добро представяне. Карлович пък бе на върха на щастието и също се съгласи, че е изиграл най-добрият си мач от много време насам.

 

"Разбира се, че очаквах много повече, но трябва да остана с високо вдигната глава", бяха първите думи на Гришо след поражението. "Тренирал съм с Иво няколко пъти и бях наясно какво мога да очаквам. Това бе най-добрият му мач, който съм наблюдавал през последните месеци."

 

На подобно мнение бе и самият хърватин. "Най-после победих! Играта ми се подобрява от мач на мач, но днес най-после стигнах и до самата победа. Това беше най-добрият ми мач от април миналата година насам", обяви той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини