Sofia Open 2022 пряко по Диема екстра



Sofia Open 2022 пряко по Диема екстра
Свързани турнири
Тагове
05-08-2022 14:32 | Tennis24.bg

Едно от най-значимите спортни събития в България - турнирът от сериите ATP 250 - Sofia Open – отново ще бъде излъчено ексклузивно в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп. Елитът на световния тенис ще пристигне в България за седма поредна година, за да се бори за престижната титла в София между 25 септември и 2 октомври.

Българските зрители могат да проследят всички срещи от основната схема на Sofia Open 2022, както и предшестващите квалификации, в програмата на премиум пакета DIEMA XTRA и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

За изключителната класа на Sofia Open 2022 говорят имената на първите двама официално обявени играчи. Двукратният шампион в София и актуален №10 в света Яник Синер потвърди своето участие. „Sofia Open заема специално място в сърцето ми. Тук спечелих първата си ATP титла и я защитих през миналата година. Така че през 2022 година ще се опитам да направя хеттрик. Да се връщам в София винаги ще бъде специално за мен", заяви Яник Синер в обръщение към българските фенове.

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. До 28 август е валидно специално промоционално предложение със сериозно намаление от 20%.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини