Хуан Себастиан Верон и играл на Sofia Open на звездна сватба в Гърция



27-07-2022 13:43 | Tennis24.bg

Кръстеният на Марадона Диего Шварцман се изявява и като DJ.

Бившата звезда на аржентинския футбол Хуан Себастиян Верон и №15 в световната ранглиста по тенис Диего Шварцман, който е участвал и на българския АТП турнир „София Оупън“ купонясваха лудо на звездна сватба в Гърция. 

Това става ясно от публикации в Instagram на приятелката на Шварцман Евгения ди Мартино, която обожава да пали спортните фенове, а и не само със снимки в социалните мрежи. 

Младоженците са бившият №10 в тениса Хуан Монако (Арж), който има спечелена титла на двойки с Рафаел Надал и френско-гръцкия модел Диана Арнорулос, които се врекоха във вечна вярност в хотел „Маунт Атос Ризорт“ на Халкидики. 

Верон също качи снимки сватбата заедно с настоящата си приятелка – почти 20 години по-младата от него адвокатка и собственик на естетичен център Валентина Мартин, но без да споменава къде се намира. 

От кадрите на звездите в Instagram обаче се вижда, че партито е лудо, но изключително стилно, като Шварцман, който всъщност е кръстен на легендата Диего Марадона, дори се изявява в ролята на DJ.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини