Завръщането на ГАЗ в България



29-11-2021 16:02 | Tennis24.bg

„Йист кар рентал енд трейдинг“ ЕООД наскоро обяви партньорство с водещия руски производител на лекотоварни и тежкотоварни машини - ГАЗ (Группа ГАЗ/GAZ GROUP) чрез предлагането на лекотоварни автомобили GAZelle NN, а вече се състоя и откриването на първия официален автосалон и сервизен център и неговия софийски дилър „Ауто Италия“ ЕАД.
 
Шоурумът е разположен в бизнес центъра, в който се помещава и автомобилният холдинг на Еврохолд (София 1592, бул. “Христофор Колумб” 43).

Официалната церемония се състоя на 25 ноември в присъствието на руския посланик - Н.Пр. Елеонора Митрофанова, директорът по износа на ГАЗ - Леонид Дългов, и  представителите на българския партньор на руската компания.
 
“Целта ни е да докажем големия потенциал на руските товарни автомобили ГАЗ. Стартирахме продажбите още през септември и вече сме реализирали над 100 продажби, като до края на годината очакваме техният брой да достигне 200. Дългосрочно целим 50% пазарен дял в сегмента”, заяви при откриването Милен Христов, член на съвета на директорите на Авто Юнион.
 
“Сред големите предимства на руските товарни автомобили на ГАЗ са отличното съотношение цена-качество, както и бързите доставки. Поръчките за GAZelle NN се изпълняват веднага, без каквито и да било забавяния. Недостигът на нови лекотоварни автомобили на световния пазар, породен от дефицита на чипове не засягат руската автомобилна промишленост по никакъв начин”, сподели още Милен Христов.
 
Предлаганият модел за България е GAZelle NN, който е и най-новият модел на марката. Версиите покриват къси и дълги бази бусове и шаси кабини с 2+1 или 6+1 места. Машините са оборудвани с германски дизелов двигател, разработен от Volkswagen и са сертифицирани за ЕС, като покриват високите изисквания за вредни емисии на стандарта Евро-6. Скоро се очаква и предлагането на доказалия се с добро качество американски двигател Cummins с обем 2.8 литра. Проектирани за тежките условия по пътищата в Русия, товарните автомобили ГАЗ се отличават с изключителна надеждност и издръжливост. В допълнение, те имат модерен дизайн и са снабдени с редица съвременни технологии и удобства. GAZelle NN са най-атрактивно ценово позиционираните модели в своя сегмент.

Към момента поръчаните автомобили наброяват 220, а 70 от тях са вече налични в България.
 
Повече информация и контакти за GAZelle NN могат да бъдат открити в официалния уебсайт на ГАЗ за България – gazbulgaria.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини