Efbet отчита засилен интерес към виртуалния тенис



21-05-2020 17:41 | Tennis24.bg

Родният букмейкър Efbet отчита повишен интерес към виртуалния тенис в своя уеб сайт. Както е известно, Ефбет предлага виртуални игри за своите потребители и по всяко време на деня може да се залага на виртуални спортове онлайн.

В реалния свят, тенис турнири няма да има до месец август. През март календарът на ATP и WTA бе прекъснат поради пандемията от коронавирус. Най-големият турнир в света – Уимбълдън, който трябваше да се проведе през лятото, бе отменен. Турнирът във френската столица Париж – Ролан Гарос, пък е отложен за края на месец септември. Не е ясно дали и US Open ще се проведе, а всички трунири от ATP и WTA на клей бяха отложени. Така за феновете на тениса, които са милиони, нямаше никакви събития от този спорт. Залагащите пък бяха също много разочаровани, но голяма част от тях се насочиха към виртуален тенис, който Ефбет предлага. Въпреки че се проведоха някои демонстративни турнири през април и май, то залозите на виртуален тенис се увеличиха значително.

Как да гледаме и залагаме на виртуален тенис в Ефбет?

Efbet има отличителен бутон на началната страница за раздел "Виртуални". Когато цъкнете на него, ще се заредят виртуалните игри, като футболът е на първо място. Следващият виртуален спорт е тенис, като има още виртуален баскетбол онлайн, състезания с коне и кучета.

Цъкнете на тенис и виртуалните двубои на този спорт ще се заредят на екрана. В горната част ще видите картина от срещата, като се предават почти всички интересни точки. В дясно може да видите какви предстоящи събития ще има и колко време остава до тяхното начало, както и коефициентите за залозите. Под картината с играта е името на турнира - например Britannia Open. Най-долу на страницата ще видите и тиражът със следващи мачове, както и опциите за залог.

На виртуален тенис може да залагате на победител в мача – добре познат залог на всички спортни събития в онлайн букмейкърите. Друга възможност е да поставите залог за победител в първия сет, както и даден играч да спечели Гейм 1. Алтернативни възможности за залагане са Под/Над брой геймове за мача и за сега, точен резултат и залози за четно / нечетно.

Букмейкърите отчитат завишен интерес не само към виртуалните спортове по време на пандемията от коронавирус. При липсата на реални спортни събития, турнирите по eSports също не спират и на електронните спортове в PalmsBet се поставят много залози всеки ден, като този букмейкър предлага много събития и турнири по eSports.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини