На няколко чаши вино, Кириос пак захапа Джокович



17-05-2020 13:38 | Tennis24.bg

Ник Кириос участва във видео чат с Анди Мъри и отново успя да привлече вниманието върху себе си. Скандалният австралиец призна, че по време на карантина е започнал да употребява значително повече алкохол, в частност – червено вино.

Впрочем, Кириос пиеше дори по време на самия чат.

„По време на нашия разговор изпих шест чаши. Като цяло по време на карантинния период интересът и познанията ми за червеното вино нараснаха рязко“, сподели австралиецът.

В хода на разговора той не пропусна да „жегне“ световния №1 Новак Джокович. „Той може да има 17 титли от Големия шлем, но често се затруднява и дори не може да върне мой начален удар. Докато ти (обръща се към Мъри), се справяш много по-добре от него. Като цяло мисля, че си по-добър от него“.

Това далеч не е първи случай, в който Кириос демонстрира липса на уважение към световния №1. Миналата година австралиецът беше заявил, че Джокович никога няма да бъде толкова обичан, колкото е Роджър Федерер, колкото и опити да направи. Освен това Кириос беше заявил, че му се повръща от начина, по който Ноле празнува победите си, правейки сърца към публиката.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини