В Австрия подозират: Тийм и Младенович са разделени



18-11-2019 16:24 | Tennis24.bg

Разцъфващият романс между Доминик Тийм и Кристина Младенович започва да избледнява, а според някои австрийски издания тенис-двойката дори се е разделила.

Кристина „Кики“ Младенович не присъстваше в ложата на Тийм по време на финалите на АТП в Лондон миналата седмица, което допълнително засили спекулациите за евентуална раздяла на двамата.

Тийм и Младенович официализираха връзката си по време на миналогодишния „Ролан Гарос“, когато етническата сръбкиня все по-често заемаше място в ложата на Доминатора и викаше за него по време на двубоите му.

Бащата на Доминик – Волфганг, потвърди по време на финалите в Лондон, че звездната двойка прекарва все по-малко време заедно.

„Те нямат много време да бъдат заедно, дори когато са на едни и същи турнири през седмицата. Тя (Младенович) свърши страхотна работа при победата на Франция за „Фед къп“. В момента празнува титлата. Много се радвам за нея“, каза Волфганг.

Разделени или не, Доминик Тийм се радва на страхотен финал на сезона, в който австриецът се поздрави с титлите от Пекин и Виена, а освен това достигна и до двубоя за трофея от финалите на АТП в Лондон. Всичко това осигури на Доминатора достигането до 4-о място я ранглистата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини