Джокович и Ибрахимович се карат за вечеря, получават я без пари



18-02-2012 15:12 | Станко Димов

Когато Новак Джокович е наоколо винаги е интересно. В това се увери звездата на Милан Златан Ибрахимович. Както е известно най-добрият тенисист в света гледа на живо победата на любимия си футболен отбор Милан с 4:0 над Арсенал в осминафиналите на Шампионската лига.

Непосредствено след последния съдийски сигнал Джокович посети съблекалните на двата отбора, за да си направи снимка за спомен с играчите.

Няколко часа по-късно Джокович и Ибрахимович са отпразнували успеха на „росонерите” в местен ресторант в Милано, където е възникнал и задочен спор, макар и приятелски. Причината – кой да плати сметката?!

„Казах му, че трябва той да я плати. След това той ми каза, че ще е по-добре да я платя аз. Имаше и трети вариант – да ни почерпят. В крайна сметка избрахме третия вариант”, сподели Ибрахимович пред медиите в Италия.

Запитан дали все пак ще почерпи Джокович на вечеря, ако Милан успее да спечели Шампионската лига, шведът обеща: „О, да, повярвайте ми. Тогава ще му поръчам каквото си поиска за ядене”, каза шведът.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини