"Ню Йорк пост" видя "първа среща" между Григор и Серина



02-02-2012 12:39 | Николай Драгиев

Един от таблоидите в САЩ - "Ню Йорк Пост" излезе с материал за евентуалните отношения между Григор Димитров и Серина Уилямс. Повод затова е пътуването на Уилямс до Париж, където двамата бяха заснети в обща компания.

В американското издание пишат, че източник им е споделил затова как Уилямс и Димитров са обядвали заедно в парижкия ресторант L’Avenue, а след това са се отправили на "романтична разходка".

Оказва се, че самата Уилямс също има апартамент в Париж, където българинът живее от няколко години.

"Те постоянно се смееха и изглежда се наслаждаваха на компанията на другия. Изглеждаше сякаш са на първа среща," коментира източникът на "Ню Йорк Пост".

От вестника припомнят, че Серина Уилямс няма приятел от 2010-а, когато се раздели с рапъра Комън.

Разбира се достоверността на този материал изглежда силно съмнителна и е в типичния за таблоида стил. Интересното е, че при изследване преди години в Ню Йорк, е установено, че "Ню Йорк пост" е източникът на информация в града, в който читателите имат най-малко доверие. 44% от жителите на града смятат, че поднесената информация често не е достоверна.

Въпреки че е сред най-старите издания в САЩ "Ню Йорк Пост" все по-често търпи критики за "сензационния" стил, който налага, откакто бе закупен от Рупърт Мърдок.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини