Бащата на Ноле не гледал финала в Австралия



31-01-2012 11:49 | Станко Димов

Бащата на Новак Джокович – Сърджан призна, че не е гледал финала на Australian Open, където след 5:53 часа битка неговият син вдигна 5-ти трофей от Големия шлем.

Старият Джокович сподели, че му е трудно да се справя с емоциите и напрежението, когато синът му играе, а той гледа по телевизията. Сърджан се оплака, че вече дори и хапчетата, които гълтал по време на двубои на Ноле, не вършели работа.

„Когато не съм на трибуните не гледам двубоите на Новак по телевизията. Просто не мога да издържа, въпреки хапчетата, които пия. Един мой приятел ми се обади след мача и ми каза какво е станало на финала”, сподели Сърджан Джокович пред радио „Б-92”.

„Новак направи нещо невероятно. Той направи горди семейството, приятелите си и целия народ. Сега целия свят разбра, че той е шампион. За мен той е сред най-добрите атлети в света”, каза още сияещият от щастие татко Джокович.

„След мача не се чухме с Новак. В продължение на часове той даваше допинг-проби. Вярвайте ми, това е много трудно”, разкри още бащата на най-добрия тенисист в момента.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини