ЦСКА и Sportmedia.tv се включиха в инициативата "Да подкрепим Рачо"



10-01-2012 12:57 | Николай Драгиев

Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов даде специална пресконференция, на която обяви, че клубът ще се включи в инициативата "Да подкрепим Рачо", която е в помощ на спортния журналист Рачо Колев.
 
"Твърдо решени сме да променим това "да" в слогана на инициативата и то да стане "ще". В миналото Рачо е работил в ЦСКА и го чувстваме като един от нас", заяви категорично Попов.
 
Партньори в кампанията, която ще съпътства последния мач на ЦСКА в тазгодишното издание на Шампионска лига срещу Аркас Спор (Измир, Турция) на 18 януари са SportMedia.tv и Sportal.bg, които бяха представени на пресконференцията от главните си редактори Тодор Димитров и Ивайло Банчев. Двамата заедно с наставникът Александър Попов застанаха пред медиите със специално изработени фланелки с надпис: "Подкрепи РАЧО!".
 
До началото на срещата идеите за помощта, която Червените и двете медии ще окажат ще бъде доразвита, но на този етап се предвижда доброволци да продават в залата специални фен артикули. Със сигурност за продажба на цена от 5 лв. ще се предлагат малки вувузели, а средствата от продажбата им ще бъдат преведени по дарителските сметки на инициативата "Да подркепим Рачо". Нормално стойността на артикулите ще бъде завишена, тъй като самата продажба е по-скоро символична за целите на дарителската кампания.
 
"Не искахме просто да минаваме сред феновете с дарителски кутии. Нашата цел е да оставим някакъв спомен на привържениците на волейбола", заяви наставникът на ЦСКА.
 
Към 4 януари набраните средства по дарителските средства са 60 хиляди лева, а стойността на необходимата операция в американската клиника "Джон Хопкинс" в Истанбул - 150 хиляди евро.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: Lyon Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Лион, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Geneva Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Женева, Швейцария
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Други новини