ВИДЕО: Повече от забавен опит на Кузнецова да имитира Фед



08-01-2012 14:55 | Николай Драгиев

Не само изявите на Роджър Федерер на корта приковават вниманието на феновете. Особено ефектни са рекламните клипове с негово участие и особено тези за Gillette. Най-популярен си остава клипът, в който Федерер безгрешно сваля със сервис предмет, поставен върху главата на негов асистент. И до днес имитациите на това изпълнение са няколко.

От днес клиповете се увеличиха с още един. Последната, която опита да повтори "подвига" на Федерер и то без режисьорска намеса, е Светлана Кузнецова.

Рускинята призна, че това е много трудно за постигане и опитът на Федерер надали е реален. "Видях какво направи Роджър, но видях и опита на Серина. Сигурна съм, че ще се справя по-добре от нея," казва Света.

"Ти си спечелила 2 турнира от Големия шлем, имаш уменията," насърчи я представителя на организаторите на турнира на ASBClassic.

Въпреки тези уверения Светлана не успя да уцели поставената бутилка и дори удари любителя на силни усещания по главата. Той обаче придвидливо бе сложил предпазна каска, която минимизира пораженията.

"Бях близо при всички опити, трябва да тренирам повече," заключи Светлана, която се превиваше от смях след всеки удар по топката.

Предишните клипове
:
- Вижте оригиналния клип с Федерер!

- Вижте как Патрик Рафтър "имитира" Федерер!


- Супер смешният опит на Серина!

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини