Федерер: Слушам AC/DC и Лени Кравиц, Джордън ми е идол



12-12-2011 13:24 | Николай Драгиев

Роджър Федерер отговори на въпроси на свои почитатели в страницата на Nike във Facebook. В него Роджър разкри някои любопитни подробности от личния си живот и предпочитания.

Ето и част от най-интересните отговори на Федерер:

- Израснал съм с денс музика, след това започнах да слушам тежък рок като AC/DC, а също и Лени Кравиц. Сега предпочитам повече поп музика и дисковете на моя приятел Гавин Росдейл (Bush).

- Моят идол е Майкъл Джордън. В момента се възхищавам на Валентино Роси. Невероятно е това, което той успя да постигне в своя спорт.

- Моята кариера премина без сериозни проблеми, тъй като винаги успявах да балансирам добре своята програма. Балансирах различните елементи в моя живот много успешно. Здравата работа и почивката са еднакво важни."

- Гледам по-общо на ситуацията, в която се намирам. Опитвам се да докажа, че все още съм способен на много в тениса. Много е важно да си добре подготвен, за да не се паникьосваш в специалните ситуации.

- Имах чудесен край на сезона и постигнах 17 поредни победи. Сезонът като цяло бе добър с някои тежки загуби, но мисля че съм в добра позиция за 2012-а.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини