Надал и Шакира били "повече от приятели"



Надал и Шакира били "повече от приятели"
Свързани играчи
Тагове
15-02-2010 16:20 | Николай Драгиев

Забавна спекулация около Рафаел Надал и певицата Шакира заформиха световните медии. Повод за подобно нещо стана вечеря между Рафа, няколко души от екипа му и колумбийската изпълнителка в Барселона. Преди това Надал се включи и в последното видео на певицата.

"Неизвестен" свидетел услужливо коментира, че Надал и Шакира си шепнели и изглеждали като "повече от приятели".

Разбира се от щаба на Рафа отрекоха информацията, тъй като неговият мениджър Карлос Коста и още няколко души са били заедно с него, а колумбийката дошла само за по питие.

По-интересна е предисторията на отношенията между двамата. Шакира за последно гледа мача на Рафа срещу Николай Давиденко в Абу Даби през декември, тъй като преди това имаше концерт на същото място.

По-рано през март същата година двамата се засякоха и в Маями, където хубавицата се закани да го "научи да пее", а след това добави, че той е "животно на корта и всички негови приятели са горди с него."


Извън рамките на слуховете и двамата имат повече от стабилни връзки. 33-годишната Шакира от дълги години е сгодена за сина на бившия президент на Аржентина Антонио Де Ла Руа, който е известен плейбой, но заедно с нея "се кротна".

Надал пък още ходи с ученическата си любов - Мария Франсиска Перейо, с която са заедно от 4 години. Напоследък тя дори го неотлъчно го придружава по различните турнири.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини