Ноле се извини на феновете си



07-10-2011 13:30 | Станко Димов

Най-добрият тенисист за 2011 година Новак Джокович се извини на феновете си в Шанхай, които няма да могат да го видят тази година. Както е известно сърбинът отказа участие в местния турнир, тъй като все още не е напълно възстановен от проблемите в гърба.

 

Чрез официалния си сайт Джокович се извини на всичките си привърженици в Шанхай и изрази надежди, че ще с тях ще се види догодина.


 „Съжалявам, че няма да играя в Шанхай, това е един от любимите ми турнири. За жалост все още не съм възстановен от контузията. През седмицата се подложих на преглед, но резултатите не бяха добри, затова ще продължа с рехабилитацията”, каза Джокович.


„Надпреварата в Шанхай има брилянтна организация и поради тази причина е един от най-добрите турнири. Надявам се, че ще участвам в турнира през 2012-та година и ще зарадвам феновете си там”, каза още сърбинът.


Организаторите на надпреварата изразиха съжалението си от отсъствието на най-добрия тенисист в света и му пожелаха бързо възстановяване. 


„Съжаляваме, че Джокович не е напълно възстановен. Пожелаваме му успех в срещите до края на сезона. Той е чудесен посланик на нашия спорт и има много фенове в Китай, които съм сигурен ще го посрещнат подобаващо през 2012-та година”, коментира директорът на турнира Майкъл Лувано.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини