Шарапова: Това беше един от най-тежките мачове в кариерата ми



Шарапова: Това беше един от най-тежките мачове в кариерата ми
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
30-08-2011 13:35 | Станко Димов

Мария Шарапова беше повече от щастлива от победния си старт на US Open 2011. Късно снощи рускинята се наложи много трудно над 102-ата в света Хедър Уотсън. Шарапова трябваше да осъществява пълен обрат в резултата, след изоставаше със сет и пробив.


„Независимо от ситуацията на корта никога не губя вярва. Без значение как играя аз, как играе съперника ми знам, че мога да спечеля”, коментира Шарапова на пресконференция след двубоя.


„Без съмнение това беше един от най-трудните и напрегнати двубои, които съм имала в първите кръгове на турнири от Голямия шлем за цялата ми кариера. Знам, че не показах най-добрия си тенис, но съм спокойно, защото ще имам поне още един мач тук, в който ще мога да коригирам играта си”, каза още Шарапова, която спечели US Open преди 5 години.

 

„Уотсън е играч с много енергия”, сподели Шарапова, която завърши двубоя с 41 уинъра на сметката си, които  до голяма степен коригираха 58-те непредизвикани грешки. „Уотсън игра много силно в началото, но тогава и аз и помогнах с грешките си”, каза още Маша.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини