СНИМКИ: От Nike официално представиха екипите за US Open



СНИМКИ: От Nike официално представиха екипите за US Open
26-08-2011 16:13 | Cesc Fabregas

Броени дни остават до началото на US Open 2011, последният за годината турнир от Големия Шлем. От Nike представиха екипите, с които ще се кипрят едни от най-големите звезди на световния тенис.


 


В специално ревю миналогодишният шампион Рафаел Надал показа белия си костюм за дневната сесия и синия за нощната.

Петкратният шампион в Ню Йорк Федерер отново не изневери на стила си. От тоалетите му червен за през деня и черен за вечерта струи класа и изисканост. Любопитна подробност е, че именно с червено беше облечен Роджър, когато спечели последната си титла тук през 2008-ма.


 


С червен костюм бе и по-малката от сестрите Уилямс през 2008-ма когато спечели трофея. Три години по-късно тя отново залага на традиционния за Голямата ябълка цвят. За вечерната сесия Серина ще играе с рокля в цвят син.


 


Друга бивша шапионка на Флашинг Медоуз Мария Шарапова отново е елегантна. За през деня тя ще носи кремава рокля с закачливо розово. Вечер пък рускинята ще респектира с сиво-черна рокля.


 


Шапионката от тазгодишният Ролан Гарос На Ли ще се довери на костюм в две части -розова семпла тениска и изчистена кафява поличка. Белорускинята Виктория Азаренка ще има само един тоалет, синя привлекателна рокля.

Любопитно е, че с подобен костюм Вика стигна полуфиналите на Уимбълдън 2011. Екипите са доверени на Джанис Лусина, водещ дизайнер на Nike Tennis.


 







Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини