За късмет: Григор Димитров си боядиса косата (снимки)



За късмет: Григор Димитров си боядиса косата (снимки)
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
15-08-2011 15:05 | Станко Димов

Най-добрият български тенисист Григор Димитров прие меко казано екстравагантно решение, боядисвайки си косата...оранжева! Българинът вече няколко дни е в Синсинати, където днес ще започне участието си в турнира от „Мастърс 1000” сериите.

 

На последните снимки от тренировките на Гришо обаче ясно се вижда новият цвят на косата на тенисистка, както и новата му прическа.


Актуалната прическа на Димитров сериозно наподобява на тази на новата футболна звезда на Бразилия – Неймар, който е спряган за трансфер в испанския колос Реал Мадрид. Любопитното е, че в предишните години Димитров бе „копие” на друг известен бразилския футболист – голмайсторът на Милан Алешандре Пато.


Надявам се, че новата визия на Гришо ще му донесе успех и той ще се представи силно в Синсинато. Тази вечер, около 19:30 часа нашето момче започва кампанията си с мач срещу турчита Марсел Илхан.

 

Както е известно Димитров получи „уайлд кард” за основната схема, а Илхан намери място там, след като мина през квалификации. Победителят от този мач ще се изправи срещу втората ракета на Испания Давид Ферер.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини