Федерер и Тайгър Уудс вече не били приятели



05-08-2011 19:34 | Николай Драгиев

Двама от най-легендарните спортисти на планетата - Роджър Федерер и Тайгър Уудс изглежда вече не са приятели, както те демонстрираха преди години. Според американските медии отношенията им са охладнели след секс-скандала, в който Уудс се замеси, а след това се разведе и със своята съпруга Елин Нордгрен.

Анализаторите припомнят времето, когато Уудс лично подкрепяше Федерер от неговия щаб по време на US Open. Считаше се, че Федерер и Мирка са семейни приятели с американеца и неговата половинка.

Макар Федерер и Уудс да са две от най-големите звезди на NIKE, швейцарецът се е дистанцирал от поведението на Уудс, чиято репутация сериозно пострада заради скандалите в личния му живот.

В същото време Роджър и Мирка са продължили да контактуват с бившата жена на голфъра - Елин Нордгрен.

Джон Вертхайм от Sports Illustrated дори "актуализира" една от популярните шеги между Федерер и Уудс. В най-добрите си дни двамата са си разменяли съобщения и обсъждали кой ще спечели повече титли от "Големия шлем", който съществува като понятие и в голфа. Към момента, според Вертхайм по-логичният въпрос е "Дали някой от двамата въобще ще спечели подобна титла в кариерата си?".




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини