Шампион сред шампиони - Джокович на гости на Милан



22-07-2011 21:16 | Николай Драгиев

Световният номер 1 Новак Джокович посети базата на италианския футболен шампион Милан. В Миланело той бе посрещан от играчите на местния гранд.

Както е известно тъкмо Милан е любимият футболен тим на Ноле, но той за първи път посети Миланело, за да се срещне със своите приятели в "червено-черно".

"Това е специален ден за мен, който няма да забравя. За първи път съм тук. Това е невероятен спортен център, огромен е и има всичко, от което се нуждае един спортист. Моят баща е фен на Милан и трябва да му благодаря, че от малък ме запали по футбола," заяви Джокович.

"През зимата се видях със Златан Ибрахимович в Дубай и той ми каза, че ако Милан спечели титлата в Италия, аз ще трябва да триумфирам на Уимбълдън. Ето, че се случи!"

"Сега и пред Милан, и пред мен има нови цели. Отборът трябва да спечели Шампионската лига, а аз ще опитам да остана номер 1 възможно най-дълго," закани се Новак.

Той разкри и кои са му любимите футболисти. "От този отбор, освен Ибра, който ми е идол, харесвам всички: Касано, Пато, Робиньо, Зеедорф. Тук са и легенди като Гатузо, Амброзини, Неста и Индзаги. С този отбор, мисля че няма да има проблеми Милан да спечели трофей от новия сезон," допълни Новак.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини