Класацията на младите вече има свой сайт



18-12-2023 12:40 | Tennis24.bg

Класацията на Viasport.bg за най-добър млад спортист на годината в България вече има 13-годишна история, а за 2023 г. златната десетка на спортните таланти ще бъде определена за 12-ти път.
 
Стотици имена намериха място в избора на спортните журналисти от 2011 г., като днес много от тях ни радват с успехи в елитния спорт. Viasport.bg събра на едно място цялата история на анкетата в нов сайт, който вече е онлайн - mladsportist.viasport.bg.
 
Към този момент в него ще откриете материалите около избора на всеки един от 11-те победители досега (през 2020 г. анкетата не се проведе, заради ковид пандемията), както и пълните класирания през всяка една от годините с всички имена в тях и получените точки. Добавени са фотогалерии от последните няколко издания на анкетата, както и пълни видеозаписи от церемониите през 2019 и 2021 г.
 
Кои са най-добрите млади спортисти на България за отминаващата 2023 г. по традиция ще разберем в първите дни на следващата, 2024 година, а сайтът ще следи всичко около церемонията и победителите. Отново в него ще можете да гледате на живо излъчване на награждаването на най-заслужилите спортни таланти.
 
Сайтът ще продължи да се обогатява с допълнителна информация, статистика и мултимедия, за да събере всичко за анкетата, която вече влезе във второто си десетилетие.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини