Григор Димитров започва в Ийстбърн днес - вижте програмата



13-06-2011 10:34 | Станко Димов

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на турнира в Ийстбърн днес. Както е известно жребият отреди съперник на Гришо в първи кръг да бъде Даниел Евънс (Великобритания), който получи „уайлд кард” за турнира.

 

Двубоят между двамата е на Корт №2 и е четвърти по програма. Срещите започват в 12:30 българско време, като Димитров се очаква да излезе на корта някъде около 17:30 часа.


Днес ще се състои и официалното завръщане на Винъс Уилямс. Американката ще се изправи срещу Андреа Петкович в мач от програмата при жените, като срещата е втора на централния корт. Любопитното е, че именно срещу Петкович бе последният мач на Уилямс. Двете премериха сили през януари на Australian Open, а след няколко минути игра Уилямс се отказа заради контузия.


На турнира в Ийстбърн ще участва и първата ни ракета при дамите – Цветана Пиронкова. В първи кръг пловдивчанката се натресе на Серина Уилямс, която не е играла от Уимбълдън 2010. Двубоят между двете по всяка вероятност ще се играе във вторник.


ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ЗА ДНЕС!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини