От какви тенис турнири можем да избираме в сайта на Winbet?



14-07-2021 20:12 | Tennis24.bg

Ако сте страстни почитатели на тениса и искате да залагате на някои от най-големите събития и мачове в тази спортна дисциплина, у нас ще намерите множество опции за целта. Горещо ви съветваме да залозите на Winbet, a ако никога не сте чували за този букмейкър, прочетете ревюто тук, където в подробности са описани услугите, офертите, бонусите и екстрите, предлагани от тази компания. Между другото, едно от големите предимства на Winbet е, че разполага с наистина огромна тенис програма. В този букмейкър можете да залагате на най-големите, но едновременно с това и на по-малки, но също интересни тенис турнири. Нещо повече – в страницата има и възможност за предварителни залози, и специална секция с тенис събития за залози на живо. А освен това, обхватът на тенис пазари в Winbet е повече от задоволителен.

Ще оставим на вас задачата да проучите надеждността и визията на този букмейкър. Ние обаче преди това ще ви запознаем с възможностите за тенис залози на платформата му. Вижте кои са включените тенис турнири в букмейкърската секция на Winbet:

АТП. АТП е съкращение от Тур на Асоциацията на професионалните тенисисти. На практика, това не е един турнир, а поредица от няколко такива. Всяка година се организират няколко на брой от тях, като участие вземат и мъже, и жени състезатели в тенис дисциплината. Досега е имало няколко класификации на турнирите в АТП, като според актуалната, тоест тази от 2009 година, отделните серии от турнири са както следва: Мастърс Къп или Финалите на световния тур на АТП, Турнири от сериите Мастърс, Турнири от сериите 500 и Турнири от сериите 250. 

УТА са така наречените WTA турнири. Те са посветени единствено и само на женския тенис. УТА турнирите представляват серия от тенис мачове, обединени в един общ Тур на женската тенис асоциация, която често се среща и под името Сони Ериксон Тур, включително и в програмите на някои букмейкъри. УТА са ежегодни турнири, разделени на четири категории. Категориите се различават по брой вътрешни турнири (от 10 до 17) и по минималния награден фонд, като най-големите суми достигат милион и половина щатски долара. 

Голям шлем. Големият шлем е, може би, най-популярният тенис турнир както сред залагащите, така и сред обикновените зрители конкретно на тази спортна дисциплина. Неговите вътрешни турнири на практика проследяват най-значимите тенис събития в историята на спорта. Нещо повече, доброто представяне, а най-вече победата в тези турнири носят и най-голям брой точки в Световната тенис ранглиста. Паричните фондове тук също са най-високи и могат да достигнат няколко милиона щатски долара. В Големия Шлем влизат следните тенис турнири: Откритите първенства на Австралия и Франция, турнирът Уимбилдън, както и откритото първенство в САЩ. 

ИТФ или Турнирите на Международната тенис федерация са не по-малко престижни и популярни състезания в тенис дисциплината. ИТФ освен това, организира и най-големите национални отборни турнири, в това число Купа Дейвис за мъже, ФедКъп за жени, както и турнирът за смесени отбори ХомпанКъп. ИТФ се отличават с това, че включват турнири с по-ниска тенис категория, но това съвсем не значи, че залагащите не проявяват интерес към тях. Напротив, напоследък ставаме свидетели на все по-засилващ се интерес към залозите на мачове от ИТФ. ′

Това е само малка част от тенис събитията, на които можете да залагате в Winbet. Букмейкърът е изключително прецизен в отразяването на тенис мачовете и на практика, почти винаги когато има тенис събитие, можете да намерите по няколко пазара за него, на които да заложите. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини