Кузманов: Всеки ден тук изживявам мечтата си



07-01-2020 10:52 | Станко Димов

Димитър Кузманов записа втората си победа на ниво АТП, след като надви с 6:0, 6:3 опитния белгиец Стив Дарси. Благодарение на успеха България и само на победа от място на четвъртфиналите в дебютното издание на ATP Cup. След срещата Кузманов трудно прикриваше емоциите си на корта.

„Чувството и емоциите са неописуеми. Изживявам мечтата си всеки ден тук, както всички в отбора и всички фенове. Даваме всичко от себе си, боря се от първата до последната точка, дадох всичко от себе си и победих.

Това е различно състезание, защото обикновено играем сами за себе си, но като играем за страната си влагаме още повече страст. Благодаря на зрителите, които ни подкрепят от самото начало. Невероятен турнир направиха АТР, получихме чудесна възможност да играем тук. Както каза Григор, събрахме се преди да излезем на корта и просто трябваше да се раздадем максимално във всеки момент. Никой не очакваше да победим Великобритания, а сега сме на път да стигнем четвъртфиналите", каза Кузманов в интервюто на корта.

ГАЛЕРИЯ ОТ УСПЕХА НА КУЗМАНОВ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини