Григор бил с 40 процента разкъсване на мускул



08-09-2019 17:52 | Tennis24.bg

Григор Димитров е имал 40% разкъсване на мускула на раменната става. Това разкри бащата на най-добрия ни тенисист Димитър Господинов Димитров, който беше удостоен със званието „почетен гражданин на Хасково“. Отличието бе връчено на треньора на тържествена сесия на Общинския съвет на днешния празник на града.

„Горд и щастлив съм с признанието”, заяви Димитър Господинов. „Това е признание за целия спорт в града. Доста хора преди мен са положили основите на тениса и аз съм щастлив, че успявам да допринеса за неговото развитие.”

Димитър Господинов коментира представянето на Григор Димитров на US Open. „Най-важното и радостното е, че последният ядрено-магнитен резонанс мина преди US Open. Григор имаше 40 процента разкъсване на мускула в раменната става.”

„В момента обаче няма абсолютно нищо и затова може би това е една от причините да бъде освободен и да играе с по-голямо желание. Винаги, когато той се чувства добре на корта и когато представя най-доброто, винаги съм бил удовлетворен.”

„Григор не е спирал да мисли за Хасково и при всеки един удобен момент си идва в града. По всяка вероятност следващата му среща с вас, медиите, ще бъде през месец ноември“, каза Господинов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини