Медведев: US Open е пълна лудост



Медведев: US Open е пълна лудост
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
07-09-2019 11:41 | Tennis24.bg

Даниил Медведев призна, че не е очаквал да стигне до финалния мач на US Open 2019. Руснакът надви на полуфиналите в Ню Йорк Григор Димитров и се класира за финал на четвърти пореден турнир.

„Не очаквах да спечеля в три сета, тъй като това се случва за втори път за мен в турнира – на финал съм. Трябва да призная, че не очаквах толкова добро представяне в Ню Йорк от себе си. Пълна лудост е този турнир.

Ако някой ми беше казал преди първия кръг, че ще получа крамп и ще продължа напред, стигайки до финала, победил Стан Вавринка, нямаше да му повярвам. Очаквах да се върна вкъщи, но в крайна сметка съм тук. Благодарение на вас, приятели, ще бъда на финала в неделя – щастлив съм”, коментира Медведев на корта.

„Не знам дали ще мога да прочета всички медии в следващите часове. Обичам да чета какво са писали, но и да се развивам и да бъда по-добър тенисист и човек. Сега не трябва да чета какво ще бъде написано. Ще гледам втория полуфинал с пуканки, както всички останали, ще бъде голям мач”, завърши той.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

РАЗВИТИЕТО НА СРЕЩАТА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини