Мануела Малеева: Григор се измъкна от дълбока дупка



07-09-2019 11:27 | Станко Димов

Легендарната българска тенисистка Мануела Малеева коментира във „Фейсбук“ представянето на Григор Димитров на US Open. Припомняме, че хасковлията записа страхотен рейд в Ню Йорк и достигна до полуфиналите, където отстъпи в здрав мач пред Данийл Медведев.

„Сигурно някои хора очакват да направя някакъв коментар за мача на Григор срещу Медведев. Няма много какво да се каже освен, че вчера Медведев беше по-добрия. Само мога да предположа, че Григор е разочарован, но от друга страна се надявам и да е щастлив с това, което направи на този турнир.

Измъкна се от една много дълбока дупка, в която беше от дълго време. Игра прекрасен тенис. Надявам се сега да е събрал голяма доза увереност и да продължи така дълго време. Пътят на тенисистите е изписан от спадове и върхове. Турнир след турнир, тренировка след тренировка. Бориш се и се раздаваш и продължаваш напред!

Успех, Григоре, на следващите турнири. А аз ще чакам с нетърпение следващия Australian Open да станеш първия български тенисист стигнал до финал на Голям шлем на единично!
P.S. Аз все пак съм печелила USOpen на смесени двойки и много се гордея с това, но то не е съвсем същото като на единично“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини