Григор: Благодаря на всички, обичам ви! (видео)



20-04-2019 09:46 | Николай Драганов

Григор Димитров записа две победи в Монте Карло, което му се случва едва за трети път в един турнир през този сезон. Заради контузията, получена в Австралия, Гришо не игра от Australian Open до Маями.


В Княжеството той показа някои много добри моменти в двубоите срещу Матео Беретини и Ян-Ленард Щруф, както и в първия сет срещу Рафаел Надал, но след като го изгуби, испанецът взе леко своето във втората част.


За Димитров няма почивка, тъй като още през следващата седмица ще участва на турнира на червени кортове в Барселона, за който очевидно българинът вече се подготвя активно.


В официалния си профил в "Инстаграм" Димитров публикува видео от фитнеса, в което отправя кратко обръщение към своите фенове - първоначално на английски, а за финал - на български. 


"Добро утро на всички. Исках да споделя някои неща с вас. Завръщанията са по-силни в трудните моменти. 


Резултатът от вчера беше тежък, но сега е 7 сутринта и сме във фитнеса. Така че останете верни на себе си, вярвайте в себе си, продължавайте да работите здраво, обичайте играта. Благодаря ви за подкрепата", каза Григор, след което завърши на български:


"Благодаря Ви много, на всички. Обичам ви!"


Клипът завършва с около 2 минути от най-добрите моменти на Григор в Монте Карло.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини