Григор Димитров изчезна от радара



03-04-2019 16:09 | Tennis24.bg

Григор Димитров попадна в негативна класация. Българинът е сред тенисистите, които според сайта TennisWorldUSA.org, са разочаровали най-много с представянето си в Маями.

„Българинът изчезна от радара. Трети кръг не е достатъчен резултат за играч с неговия талант. Изчезна!“, пишат от онлайн изданието. Критики не са спестени дори към световния №1 Новак Джокович, който също попадна в класацията.

„Сезонът не започна положително за Марин Чилич и тенденцията изглежда необратима. Тревожно! Стан Вавринка също направи крачка назад. Новак Джокович изглеждаше нервен, разточителен. Сякаш мислите му вече бяха насочени към сезона на клей през април. Апатичен!“.

Напълно резонно, на другия полюс са коментарите за Роджър Федерер, който спечели титлата.

„Годините не се отразяват по никакъв начин на Федерер. Маестрото преодоля разочарованието от загубата на трофея в Индиън Уелс и надигра Джон Иснър във финала, печелейки титла №101 в невероятната си кариера“, пишат от TennisWorldUSA.org.

Сред отличниците в Маями се споменават още финалистът Иснър, младежите Денис Шаповалов и Феликс Оже-Алиасим, както и ветераните Давид Ферер и Кевин Андерсън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини