Само той го може: Кириос vs фен, шоуто е гарантирано



Само той го може: Кириос vs фен, шоуто е гарантирано
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
25-03-2019 12:28 | Станко Димов

Драмата никога не отсъства на двубоите на Ник Кириос. Сблъсъкът с Душан Лайович от третия кръг на Мастърс турнира в Маями не направи изключение.

Австралиецът се наложи убедително с 6:3, 6:1, но двубоят ще се запомни предимно с цирковите номера на Кириос. Освен, че изпълни сервис отдолу, донесъл му директна точка, както и няколко волета със затворени очи, Кириос успя да влезе в словесни пререкания с човек от публиката.

В средата на първия сет въпросният привърженик подвикна на Кириос, че „има нужда от нова прическа“. Тенисистът това и чакаше, за да му отвърне на секундата.

„Имаш безплатен билет ли? Защо си дошъл да ме гледаш в неделя вечер? Нямаш ли какво друго да правиш в неделя вечер? Безплатен билет ли имаш?“, отговори Кириос.

Останала част от публиката се ентусиазира, а съдията на стола се опита да сложи ред и каза: „Това е достатъчно, Ник“.

Кириос обаче не спря дотук. След всяка една точка в следващия гейм австралиецът поглеждаше към „любимеца“ си в публиката и му казваше нещо. Накрая, за да свърши циркът, привърженикът беше изведен от корта от полицай. Кириос иронично му помаха, а фенът му показа среден пръст.

След срещата Кириос коментира в типичния си стил: „Той ми каза, че имам грозна прическа. Всъщност, беше доста прав, защото не съм ходил на фризьор от няколко дни“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини