Григор Димитров: Тенисистите сме много разглезени (видео)



Григор Димитров: Тенисистите сме много разглезени (видео)
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
11-03-2019 18:45 | Tennis24.bg

Григор Димитров бе гост в рубриката Confessional Cart на Tennis Channel. Най-добрият български тенисист отговори на въпроса за най-голямото предимство от това, да си професионален тенисист.

„Ако трябва да съм честен, тенисистите сме много разглезени. Всеки път на турнирите сме добре обгрижвани. Винаги е забавно, наслаждаваме се на пътуването и обичаме да срещаме едни и същи хора, с които развиваш страхотни отношения. Това прави преживяването още по-специално с всяка следваща година“.

Изказването на Димитров идва в момент на напрежение между големите звезди относно бъдещето на тениса. В центъра на въпроса е ръководната политика на президента на АТП Крис Кермод, който обяви, че ще се оттегли от поста в края на годината.

Иначе самият Димитров продължава да се възстановява от контузия в рамото, заради която не игра в Ротердам, Акапулко и Индиън  Уелс. На този етап не е известно дали двукратният победител в анкетата за Спортист №1 на България ще игра е в Маями, или ще се завърне чак за сезона на клей в Европа.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини