Летящ старт за Рафа Надал



Летящ старт за Рафа Надал
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
11-03-2019 08:29 | Tennis24.bg

Рафаел Надал записа безпроблемна победа на старта на турнира в Индиън Уелс, след като се наложи над американеца Джаред Доналдсън с 6:1, 6:1.

Срещата от втория кръг на надпреварата продължи 73 минути, като в тях Надал не остави съмнение в превъзходството над съперника си. Поставеният под номер 2 в схемата испанец успя да пробие на пет пъти сервиса на Доналдсън и спокойно очаква третия кръг на турнира, където ще играе с аржентинеца Диего Шварцман, който се наложи с 6:3, 6:1 над Роберто Карбайес.

Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка също се класира за следващата фаза. Швейцарецът, който в момента заема 40-о място в световната ранглиста, надигра с 6:4, 6:7(5), 7:5 унгареца Мартон Фучович в един от най-равностойните мачове за деня.

В следващия кръг съперник на Вавринка ще бъде сънародникът му Роджър Федерер, който по-рано през деня спечели в два сета срещу германеца Петер Гойовчик.

За третия кръг на турнира се класира и поставеният под номер 8 в основната схема Джон Иснър. Американецът спечели с 6:0, 6:2 срещу австралиеца Алексей Попирин за по-малко от час игра.

Хърватинът Марин Чилич, поставен под номер 10 в схемата , победи сърбина Душан Лайович с 6:3, 6:4 и вследващия етап ще срещне канадеца Денис Шаповалов, който се наложи със същия резултат над американеца Стийв Джонсън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини