Загадъчен Григор: Ключът е в баланса



11-02-2019 19:08 | Николай Драганов

Първата ракета на България Григор Димитров продължава възстановяването си от контузия и ще пропусне турнирите в Ротердам и Акапулко, които бяха част от предварителния му план.


Гришо се намира под №24 в световната ранглиста, но по всяко вероятно ще излезе от Топ 30 следващия понеделник, тъй като няма да има възможност да защити своите 300 точки от достигането до финал в Ротердам преди 12 месеца.


От началото на годината Димитров работи с легендата Андре Агаси, като участва на два турнира - в Бризбън и Откритото първенство на Австралия в Мелбърн. В Бризбън той отпадна на четвъртфиналите от Кей Нишикори, който по-късно спечели трофея, а в Мелбърн беше спрян от Франсис Тиафо в четвърти кръг. Още там на рамото на Гришо личеше превръзка, а проблемът се оказа доста по-сериозен от очакваното. 


След Австралия Григор се прибра за кратко в България, а в последните дни британските таблоиди тиражират информации, свързани с личния му живот и отношенията му с приятелката му Никол Шерцингер. 


Засега българинът спазва традицията да не коментира личния си живот публично, като вместо публикува любопитен кадър в социалните мрежи. На него Димитров е стъпил на един крак на висока повърхност на фона на морето, а коментарът под снимката гласи: "Ключът е в баланса". 

View this post on Instagram

Balance is key! #MondayMotivation

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Feb 11, 2019 at 7:36am PST

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини