Звездното жури даде своя вот за Мистър Sofia Open



Звездното жури даде своя вот за Мистър Sofia Open
Свързани турнири
Тагове
01-02-2019 12:41 | Tennis24.bg

Малко преди финала на гласуването за „Мистър Sofia Open 2019“ звездното жури направи и своя избор. Пет уникални дами обявиха своя Топ 3, като точките от техния вот ще бъдат добавени към LIKE-овете на феновете. До 2 февруари всеки може да се включи в първия по рода си избор на „Мистър Sofia Open 2019“ на официалната Facebook страница на турнира, а един от гласувалите ще спечели награда – двоен билет за полуфиналите и финала на турнира. В последните дни битката за първото място е ожесточена между откъсналите се на върха претенденти. Финалните часове на гласуването ще бъдат решаващи като към момента най-голям шанс да завоюват лентата и наградата за „Мистър Sofia Open 2019“ имат Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Матео Беретини и Стан Вавринка.

Журито на „Мистър Sofia Open 2019“ е съчетание от уникално женско присъствие, изява, постижения, класа, популярност и чар - Кремена Оташлийска, Гала, Нана, Илиана Раева и Рейчъл Стълман.

Най-актуалният супер модел от България на световните модни подиуми вече няколко години Кремена Оташлийска не само ще разпръсне чар като гледа на живо в „Арена Армеец“ мачовете между 3 и 10 февруари, но и с удоволствие се включи в журито на „Мистър Sofia Open 2019“. В нейния Топ 3 попаднаха: Фернандо Вердаско, Стан Вавринка и Матео Беретини. Спортът е семейна черта за Кремена – майка й е едно от „златните момичета“ на художествената ни гимнастика Юлия Мумджиева, баща й Ивайло Оташлийски е бивш волейболист, а сестра й Бистра е бивша професионална тенисистка. Кремена е завладя световните модни подиуми и станя любимка на дизайнерите от най-големите модни къщи. Кремена Оташлийска в момента представя последната колекция на Versace като е била избрана лично от Донатела Версаче.

Една от най-емблематичните тв водещи Гала е част от звездното жури по избор на „Мистър Sofia Open 2019“. Тя в ефир каза своето „Да“ при поканата на организаторите да бъде част по определянето на първия победител в конкурса като в продължение на няколко седмици лично следеше как върви вота в предаването си „На кафе“ по NOVA. Самата Гала пък посочи на първо място Николоз Басилашвили и след него Стефанос Циципас и Матео Беретини.

Друго лице на NOVA – Нана Гладуиш също застана зад идеята. Като изключителен фен на тениса и турнира Sofia Open водещата на „Съдебен спор“ и създател на фондация „Една от 8“ е сред най-добре запознатите не само с качествата на тенисистите на корта. Нана постави на трето място в личния си Топ 3 актуалната звезда от новото поколение играчи Стефанос Циципас. На крачка от върха тя оставя ръстовия и талантлив Карен Хачанов, чията игра харесва. За №1 в битка за „Мистър Sofia Open“ Нана подкрепя Фернандо Вердаско.
 
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева има достойно място в журито на конкурса. Докато грациите от националния ни ансамбъл направиха нещо невиждано като посланици на Sofia Open - съчетание с тенис топки и ракети, то Илиана Раева със традиционната си супер прецизност оцени претендентите за „Мистър Sofia Open 2019“. Тя включи в своя Топ 3: Беретини, Басилашвили и Баутиста Агут.

Посланикът на Sofia Open в Америка Рейчъл Стълман е част и от звездното дамско жури на „Мистър Sofia Open 2019“. Определяната в България като „треньор мечта“, бивш състезател, сертифициран тенис експерт, фитнес специалист, мотивационен спортен коуч и добила популярност отвъд Океана като секссимвол в тениса бе затруднена в избора си. Рейчъл съвсем скоро пристига в София все пак се спря на: Карен Хачанов, Николоз Басилашвили и Стефанос Циципас.

Кой от 12-те претенденти е първият „Мистър Sofia Open 2019“ очаквайте съвсем скоро!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини