Sofia Open става още по-достъпен за феновете



21-01-2019 15:19 | Tennis24.bg

Големият тенис турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019, наближава и предизвиква все по-сериозен интерес. Най-голямото спортно събитие в България за 2019 г. става още по-достъпно за феновете.

От 21 януари в продажба тръгват и блоковете на третото ниво на „Арена Армеец“. За местата там феновете на тениса получават изключително изгодна възможност да наблюдават на живо някои от най-големите звезди на световния тенис. Пакетен билет за последните четири дни от турнира, включително полуфиналите и финалите на сингъл и двойки на 9 и 10 февруари, ще струва само 75 лева или по-малко от 20 лева на ден. Феновете имат възможност да си закупят пакетен билет за финалните 4 дни и за останалитеблокове в залата, като той струва 150, 250 или 350 лв., в зависимост от точната позиция. Децата ползват 25% отстъпка.

В продажба са и единичните билети за всички дни от Sofia Open 2019 от 3 до 10 февруари. За първите 4 състезателни дни (3-6 февруари) билетите ще са на еднаква цена, независимо от мястото в „Арена Армеец“. На 3 и 4 февруари билетите ще струват по 10 лева, а за деца до 14 г. – по 5 лв.
На 5 февруари, който е обявен за „Ден на децата”, всички на възраст до 14 г. ще могат да влязат в залата напълно безплатно, докато билетите за възрастни струват 20 лв.

На 6 февруари цената на билетите е 30 лв., като децата ползват 50% отстъпка. Своя билет може да вземете директно ТУК.

Четвъртото издание на Sofia Open се превръща в най-силния турнир от сериите АТР 250. Доказателство е и изключителното представяне на звездните участници в България на Откритото първенство на Австралия. Sofia Open със сигурност ще има представител минимум на полуфинал. Пристигащият у нас шампион на следващото поколение Стефанос Циципас детронира шампиона Роджър Федерер от Australian Open, за да влезе на четвъртфинал за първи път в турнир от Големия шлем. Там новият любимец на Гърция ще срещне първият шампион от София Роберто Баутиста Агут, който също идва в България след битките на австралийска земя.

На Sofia Open ще играят още двама от Топ 20 в света – Карен Хачанов и Данийл Медведев. Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис и носителят на три титли от „Големият шлем“ Стан Вавринка също потвърдиха участие в София, за да гарантират тенис шоу от най-високо ниво в „Арена Армеец“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини