Кузманов ще зарадва деца и фенове в столичен мол



28-12-2018 08:25 | Николай Драганов

Изпращащият много добра 2018 г. Димитър Кузманов се прибира в България на 29 декември и веднага ще зарадва деца и приятели на тениса с емоционална среща.

 

На 29 декември (събота) от 17 часа в Paradise Center в София Мико ще играе с всички желаещи. Димитър ще зарадва присъстващите и с автографи върху специални картички, посветени на участието на Кузманов в Sofia Open 2019. Мико ще играе срещу желаещите на мини корт, изграден до водна сцена в мола.

 

Десетки малчугани вече имаха възможност за незабравима среща с младата звезда на българския тенис Адриан Андреев. Точно преди Нова година предстои и среща с Димитър Кузманов. На 29 декември гостите на мола ще имат възможност да си купят и билет за Sofia Open 2019 от магазина на Asics на първия етаж.

 

„Участието ми на турнира в София е нещо много специално за мен, след като и направих най-силната си година досега. Надявам се много хора да дойдат да ме подкрепят, защото това значи изключително много за мен, а и за целия български тенис", каза Мико, преди да се завърне в България.

 

Димитър Кузманов очаква всички желаещи за среща с него на 29 декември, а след това разчита българите да подкрепят и него, и Адриан Андреев, като едновременно с това се наслаждават на страхотния тенис, предложен от много силните участници в турнира.

 

Седем играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка (Швейц) са сред големите звезди, потвърдили участие.

 

Освен Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос" 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „Арена Армеец" ще играят и: №11 в света Карен Хачанов (Рус), №15 Стефанос Циципас (Гър), №16 Данийл Медведев (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).

 

За много силното четвърто издание на Sofia Open участие заявиха още: Мартон Фучович (Унгария), Андреас Сепи (Италия), Мартин Клижан (Словакия), Адриан Манарино (Франция), Матю Ебдън (Австралия), Робин Хаасе (Холандия), Михаил Кукушкин (Казахстан), Матео Беретини (Италия), Ян-Ленард Щруф (Германия), финалистът в София от 2018 г. Мариус Копил (Румъния), шампионът от третото издание в България Мирза Башич (Босна и Херцеговина), Денис Истомин (Узбекистан) и Ласло Джере (Сърбия).

 

Българските любимци Адриан Андреев и Димитър Кузманов се включват с „уайлд кард" директно в основната схема на турнира и разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец." Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини