Григор Димитров: Думите ми бяха представени погрешно



09-12-2018 10:11 | Tennis24.bg

Григор Димитров използва профила си във „Фейсбук“, за да се обърне към обществеността и да разясни думите си от интервюто в предаването „Преди обед“. Припомняме, че хасковлията обяви през седмицата, че няма да участва на турнира в София, който определи като „частен“. Предлагаме ви разяснението на Димитров:

„След интервюто, което дадох през изминалата седмица в България, бих желал да разясня моите коментари относно Sofia Open, които бяха представени погрешно.

Щастлив съм, че има АТР 250 състезание в моята родина. Да участвам през 2017 година и да имам късмета да спечеля титлата беше много специално за мен – това беше страхотен момент от кариерата ми. Коментарите ми бяха свързани с нивата под АТР и според мен Българската тенис федерация трябва да се опита да домакинства повече състезания от „Чалънджър“ и ITF, като така да подкрепи по-ниските нива на тениса в България.

Уважавам усилията на Dubai Duty Free да организира подобно състезание в София и им желая всичко най-добро през 2019 година и в същото време се надявам да можем да помогнем на развитието на тениса в България в близко бъдеще”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини