Горан Джокович: Новак е добре дошъл в София



11-11-2018 15:52 | Tennis24.bg

Турнирният директор на Sofia Open 2019 Горан Джокович обяви, че има информация за отличната организация на първите три издания на надпреварата и добрия имидж, който тя има сред играчите и мениджърите. Джокович добави, че ще направи всичко по силите си Григор Димитров също да участва в турнира, като вратите за него са винаги отворени, но все пак това е решение, което трябва да вземат той и неговия екип.

„За мен е удоволствие да бъда турнирен директор на Sofia Open. В света има 39 турнира от сериите АТП 250, а с играчите, които вече обявихме, ще сме със сигурност в топ 3. Каня хората да дойдат в залата, да подкрепят играчите. Важно за София и генерално за България е, че турнирът ще бъде излъчван в повече от 100 страни. Вече ще бъда като жител на София и гражданин на България.

Ще вложа цялата си енергия да се получи истински спектакъл за българската публика. Със сигурност ще има представител на фамилията Джокович на Sofia Open. Засега това съм аз. Но нека да видим колко Джокович ще има в София. Новак в момента е номер едно в света. Той е повече от добре дошъл в София. Говорих с него скоро. Той беше в България преди няколко години за снимки на филм. България много му харесва. Знае отлично какъв град е София и с удоволствие би дошъл тук. Да, бих желал той да дойде и ще продължа да го убеждавам“, заяви Горан Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини