Водачите в схемата в Пекин един срещу друг в понеделник



30-09-2018 15:18 | Николай Драганов

Поставените под №1 и №2 в схемата на турнира от сериите ATP 500 в Пекин - Хуан Мартин дел Потро и Александър Зверев - ще се изправят един срещу друг още в първия ден на турнира.


Разбира се, двубой на сингъл между Дел Потро и Зверев е възможен чак на финал, така че в случая става дума за сблъсък в схемата на двойки.


Дел Потро ще си партнира със сънародника си Леонардо Майер, докато германецът с руски корени Зверев ще играе заедно с руснака Андрей Рубльов. Още в първи кръг двамата фаворити за финала ще играят един срещу друг на двойки, а мачът е насрочен за понеделник.


Турнирът в Пекин е смесен и на кортовете в китайската столица ще се подвизават както мъжете, така и дамите. На корта в понеделник за един от най-интересните сблъсъци ще излязат Фелисиано Лопес и Борна Чорич, а също така Карен Хачанов и Сам Куери, Плишкова и Стосър, Кайл Едмънд и Петер Гойовчик и други. 


Своят потенциален съперник във втори кръг ще научи и Григор Димитров. Гришо първо трябва да се справи със съпротивата на Райън Харисън в първи кръг, а победителят от тази мач ще срещне във втори кръг един от квалификантите Вашек Поспишил и Душан Лайович. 

 

ПРОГРАМА ЗА ПОНЕДЕЛНИК В ПЕКИН! 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини