Водачът в схемата победи шампиона от миналата година



Водачът в схемата победи шампиона от миналата година
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
20-09-2018 08:24 | Tennis24.bg

Водачът в схемата Кей Нишикори се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове в зала във френския град Метц с награден фонд 501 хиляди евро. Дебютантът в надпреварата Нишикори елиминира във втория кръг шампиона от миналия сезон Петер Гойовчик със 7:6 (4), 6:3 за 93 минути.

Гойовчик, който преди година в Метц спечели първата си титла от веригата на АТР, не успя да отрази и двете възможности за пробив на съперника в мача, което се оказа решаващо. За японеца това беше първи мач след достигането му до полуфиналите на Откритото първенство на САЩ в началото на месеца.

Миналогодишният финалист Беноа Пер започна с успех над участващия с "уайлд кард" свой сънародник Кентен Али със 7:6 (4), 6:2, а във втория кръг ще срещне германеца Яник Маден, "щастлив губещ" от квалификациите.

Двукратният шампион през 2010 и 2013 година Жил Симон също от Франция се нуждаеше от само 73 минути, за да се справи в първия кръг със съпротивата на Иржи Весели със 7:5, 6:3. Следващият съперник на Симон ще бъде номер 7 Филип Крайнович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини