Димитров отново първи на централния корт - програма



10-08-2018 10:02 | Николай Драганов

Григор Димитров записа две драматични победи на "Мастърс" турнира в Торонто на сингъл и един успех на двойки. След втората трисетова победа с тайбрек в решителната част, Гришо взе решение да прекрати участието си в схемата на двойки и двамата с Гофен не излязоха за втория си мач.

 

Тази вечер българинът се завръща на корта за своя четвъртфинален двубой срещу Кевин Андерсън, а мачът беше насрочен първи на централния корт, като трябва да започне малко след 19:30 часа.

 

След него на корта ще излязат шампиона Саша Зверев и сензацията Стефанос Циципас, а в ранните часове на 10-ти срещу 11-ти август ще видим и Рафаел Надал срещу Марин Чилич.

 

Програма за петък:

 

Централен корт, начало 19:30 часа:

Григор Димитров – Кевин Андерсън

Александър Зверев – Стефанос Циципас

Карен Хачанов – Робин Хаасе (не преди 01:30 часа)

Рафаел Надал – Марин Чилич (не преди 03:00 часа)

 

На втория по-големина корт National Bank Grand Stand днес ще се играят само мачове от схемата на двойки, като третият в програмата мач е с участието си на финалистите от Уимбълдън Кевин Андерсън и Новак Джокович, които за разлика от Димитров, вчера излязоха за своя двубой и го спечелиха. Не е ясно обаче дали Андерсън ще вземе същото решение след сблъсъка с Димитров тази вечер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини