Григор в зелено в Торонто и Синсинати (снимки)



04-08-2018 12:59 | Николай Драганов

Григор Димитров ще стартира сезона на твърди кортове с участие на турнира в Торонто, като в първи кръг българинът почива, а във втори го очаква Фернандо Вердаско или Питър Гойовчик (Германия).


Гришо ще участва и в схемата на двойки, където ще си партнира с Давид Гофен, а първите им съперници ще бъдат Доминик Тийм и Диего Шварцман.


"Мастърс" надпреварата в Торонто дава шанс на Гришо да натрупа точков актив, който ще му бъде много необходим през втората половина на сезона, през която има да защитава много точки от миналия сезон. 

 

Преди 12 месеца на "Роджърс Къп" българинът записа само една победа - срещу Миша Зверев във втори кръг, а в трети отстъпи на Робин Хаасе. 


Веднага след това Димитров отиде в Синсинати, където успя да победи Фелисиано Лопес, Хуан Мартин дел Потро, Юичи Сугита, Джон Иснър и Ник Кириос и да спечели първата си "Мастърс" в титла в кариерата.


От "Найки" пък разкриха екипировката, с която Гришо ще се появи в Северна Америка, като от снимките публикувани от TennisWorldUSA става ясно, че българинът ще заложи на зелена тениска.

 

Изданието съобщава още, че Рафаел Надал ще заложи на изцяло червен екип с бели маратонки.

Ето и екипировката на Григор Димитров за предстоящите турнири: 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини