Гришо и Гофен срещу друга звездна двойка в Торонто



04-08-2018 12:21 | Николай Драганов

Григор Димитров ще се завърне на корта през следващата седмица за първи път след отпадането на старта на Уимбълдън, а освен на сингъл на "Мастърс" турнира в Торонто българинът ще участва и в схемата на двойки.


Партньор на Гришо ще бъде Давид Гофен, а техни съперници в първия им мач ще бъдат други звезди на сингъл в лицето на Доминик тийм и Диего Шварцман.


Гришо и Гофен вече са изграли заедно на двойки, като това се случи на "Мастърс" турнира в Монте Карло този сезон. Преди това, в края на миналия сезон, двамата играха на финал на заключителния "Мастърс" в Лондон, където Димитров се поздрави с титлата.


Ако тандемът Димитров-Гофен се справи с този на Тийм и Шварцман, във втория си мач българинът и белгиецът ще се изправят срещу поставените под №1 в схемата Мате Павич и Оливер Марах. 


Други две изключително любопитни двойки също ще участват в Торонто. Финалистите от Уимбълдън Новак Джокович и Кевин Андерсън са решили да играят заедно, а същото важи и за Хуан Мартин дел Потро и Фабио Фонини, които ще се изправят един срещу друг на финала на ATP 250 турнира в Лос Кабос.


На двойки в Торонто ще участват още играчи като Хьон Чун, Стийв Джонсън, Ник Кириос, Денис Шаповалов, Марко Чекинато, Дамир Джумхур, Пабло Кареньо Буста, Фернандо Вердаско и други. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини