Откровенията на Григор Димитров за Маша и Никол



29-06-2018 11:54 | Tennis24.bg

Григор Димитров както никога досега. Световният номер 6 даде откровено интервю за модното издание Mr Porter, в което разкри подробности за връзките си с Мария Шарапова и Никол Шерцингер, съобщи bTV.

Димитров и Шарапова се разделиха през лятото на 2015 г. След края на взаимоотношениета им, продължили близо две години и половина, първата ни ракета се срина в световната ранглиста. Признава, че по онова време искал само да си стои вкъщи, като нямал желание дори да се обръсне.

"Разделих се с треньора си. Загубих ранкинга си и играех лош тенис. Карах се с близките ми хора и преминавах през раздялата (бел. ред. - с Мария Шарапова). Бях уморен. Бях уморен от всичко. Едно по едно всичко се разпадаше. Винаги съм бил спокоен човек. Не искам да кажа наивен, но когато видя някого винаги мисля, че този човек е такъв, за какъвто се представя. Това обаче не е точно така".

От началото на 2016 г. Димитров има връзка с певицата Никол Шерцингер. Те имат много ангажименти и рядко намират време само за себе си.

"Не е лесно. Графиците ни са много натоварени, но тя се справя по-добре от мен по отношение на това да бъде на местата, на които съм аз", добавя 27-годишният тенисист.

Димитров е в Англия, а по-късно днес трябва да научи първия си съперник за "Уимбълдън".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини